elektrikertjänster i Växjö

Vi erbjuder.

Elinstallation av elektriker

Elinstallationer

Idag gör en elektriker så mycket mer än att bara dra kabel och koppla vägguttag som det var förr. Nu är vi elektriker, ljusdesigner, programmerare, nätverkstekniker och mycket mer.

Läs mer
Batterilagring och energilagring för lagring av el från solceller

Batteri & energilager

Med ett batteri till dina solceller kan du spara energin som samlas in på dagen för användning senare på kvällen och natten. På så sätt har du tillgång till din egen solel dygnet runt.

Läs mer

Batteripark

En batteripark består av avancerad batterilagringsteknik som används för att samla och lagra överskottet av elektricitet som produceras under perioder av låg efterfrågan eller hög produktion.

Läs mer
Elbilsladdare, laddbox, för elbilar och laddhybrider

Laddboxar

Om du vill ladda din elbil eller laddhybrid hemma på ett säkert och effektivt sätt rekommenderar vi att du installerar en elbilsladdare. Vi erbjuder paketpriser på installation och laddbox.

Läs mer

Betaltjänster för laddboxar

Monta erbjuder en användarvänlig plattform för att hantera och administrera laddboxar. Med möjligheten att sätta egna priser och avgifter, skapa specifika användarprofiler, och en enkel betalningsprocess för användarna.

Läs mer
Smarthome-lösningar Växjö

Smarthome-lösningar

Förenkla din vardag med smarthome-lösningar. I smarta hem kopplar vi samman belysning, värme, säkerhetssystem och annan elektronik i ett nätverk du kan styra från vart du än befinner dig.

Läs mer
Data, larm och övervakning

Data, larm & övervakning

Våra elektriker har lång erfarenhet av olika säkerhetslösningar för både privatpersoner och företag. Vi installerar enbart säkerhetssytem från välkända och godkända tillverkare för att du ska känna dig trygg.

Läs mer
Solceller

Solceller

Med egna solpaneler på din fastighet minskar du inte bara din elkostnad utan bidrar till ett klimatsmartare samhälle, minskar ditt beroende av det statliga elnätet och höjer värdet på din fastighet.

Läs mer

”Jobbar snabbt och effektivt”

Bra service, jobbar snabbt och effektivt samt är mycket trevlig! Något som jag som kund framförallt uppskattar är att den beräknade kostnaden på offerterna stämmt nästan på öret varje gång. Om något behöver ändras eller göras extra utanför offerten kommuniceras det också tidigt och tydligt, vilket gör att jag som kund har valet att gå vidare eller inte.

- Ronnie Kihlman

”Bra jobbat med god kvalitet”

Bra jobbat med god kvalitet. Dom svarar när man ringer och ringer dig om de får problem att komma på utsatt tid. Dessutom kunde man inte ens hitta en kabelstump efter utfört arbete!

- Roberth Harju

”Galet bra och kunniga arbetare”

Galet bra och kunniga arbetare. Väldigt serviceinriktad. Kommer absolut ringa tillbaka vid framtida ärenden.

- Mazlum Polat

Kontakta oss

Har du frågor eller önskar offert på elinstallationer, laddboxar, solceller eller någon annan av våra tjänster? Hör av dig via kontaktformuläret nedan eller direkt till John så hjälper vi dig!

*” anger obligatoriska fält

John Nilsson, Växjö El
John Nilsson

VD/Elektriker
070-512 08 46
john@vaxjoel.se