Data, larm och övervakning

Data, larm och övervakning.

Vi erbjuder tjänster som

Våra elektriker har lång erfarenhet av olika säkerhetslösningar för både privatpersoner och företag i Växjö. Vi installerar enbart säkerhetssytem från välkända och godkända tillverkare för att du ska känna dig trygg.

På Växjö El har vi även hög kompetens när det gäller nätverksinstallation. Så oavsett vilket behov du har inom data, larm eller övervakning är vårt mål att finnas till som en pålitlig helhetsleverantör i Växjö med omnejd.

Elektriker installerar larm i villa

Larm- och övervakningssystem i Växjö

Funderar du på att installera ett inbrottslarm eller övervakningskameror för ditt hem eller företag i Växjö-området? På Växjö El finns vi tillgängliga för att svara på alla tänkbara frågor och när du väl bestämt dig sköter vi all montering och installation. Våra elektriker har gedigen kunskap och erfarenhet som gör att du kan lita på att få en trygg och säker lösning för din fastighet till en engångssumma.

Nätverksinstallation

När kraven på kapacitet och tillgänglighet ökar gäller det att installera stabila nätverk anpassade för framtiden. Vi utför kvalitetssäkrade nätverksinstallationer i Växjö med omnejd, alltid med bästa service och effektivtet.

Elektriker utför elinstallation i Växjö

Intresserad av säkerhetssystem eller nätverksinstallationer i Växjö?

Har du frågor eller önskar offert på säkerhetssystem eller nätverksinstallationer? Hör av dig via kontaktformuläret nedan eller direkt till John så hjälper vi dig!

*” anger obligatoriska fält

John Nilsson, Växjö El
John Nilsson

VD/Elektriker
070-512 08 46
john@vaxjoel.se