Elinstallation av elektriker

Elinstallationer.

Vi arbetar med alla typer av elinstallationer för

Framförallt är vi mycket hemma hos er, våra kunder, och gör eran tillvaro förhoppningsvis trevligare när ni kommit hem efter en lång dag på jobbet.

Idag gör en elektriker så mycket mer än att bara dra kabel och koppla vägguttag som det var förr. Nu är vi elektriker, ljusdesigner, programmerare, nätverkstekniker och mycket mer.

Vi är mycket noggranna för att möta era förväntningar och jobbar endast med erkända leverantörer och material som vi kan lita på. Vi tar alltid en reklamation om vi har gjort något fel.

Belysning i tak med spottar och taklampor, installerade av elektriker

Vi hjälper er gärna med tips på hur vi tycker spottar bör placeras och ritar upp hur ni ska tänka med olika ljuspunkter. Idag gör ljuset en stor del av känslan i ert hem.

Ljussättning i trädgårdar har på senare år exploderat, tanken att komma hem till en trevligt upplyst trädgård en mörk novemberkväll. Det ger en känsla av trivsel och värme samt tryggheten att inte behöva gå in på tomten i mörker för att öppna dörren.

Utomhusbelysning i trädgård, installerad av elektriker

Kontakta oss

Har du frågor eller önskar offert på elinstallationer, laddboxar, solceller eller någon annan av våra tjänster? Hör av dig via kontaktformuläret nedan eller direkt till John så hjälper vi dig!

*” anger obligatoriska fält

John Nilsson, Växjö El
John Nilsson

VD/Elektriker
070-512 08 46
john@vaxjoel.se